Aktuális akcióink

 

 

 

 

 

  

 

Új pályázat

                        

  

 

 

        A Charon-Trade Kft. sikeresen vett részt a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében, az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával meghirdetett, a vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatását célzó pályázaton.
 
Az elnyert támogatásnak köszönhetően lehetőség nyílt az informatikai rendszer- és szoftverbázis fejlesztésére valamint a vállalat web shopjának kialakítására.
E fejlesztéseknek köszönhetően vállalatunknál racionalizálódtak a kereskedelmi folyamatok, úgy mint a beszerzés, készletgazdálkodás és értékesítés. Hatékonyabbá válta a vállalaton belüli és a partnerekkel való kapcsolattartás, információáramlás és áruforgalom. Pontosabb, áttekinthetőbb és egyszerűbb lett e kereskedelmi folyamatok adminisztrációja, ami szintén jelentős mértékben hozzájárult a Charon-Trade Kft-nél folytatott munka hatékonyságának növeléséhez. A fejlesztések hosszú távú pozitív hatásaként a vállalat versenyképességének további növekedését várjuk.

 

  

                                      

Projekt

A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg.

 

  

Az "Integ"Integrált szoftvercsomag bevezetése a Charon-Trade Kft-nél 
Charon Trade Kft.
(+36-42) 596-660 

Közreműködő szervezet:MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Telefon:(+36-40) 200-617

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség  
(+36-40) 638-638